Najaarsactie: Dat is slim gezien!

Bij aankoop van een 1ste paar premium progressieve glazen met Hi-Vision LongLife coating heb je recht op een 2de paar multifocaal naar keuze aan 50% korting.

De dag van vandaag beseffen we beter dan ooit dat een tweede bril geen overbodige luxe is. We stellen hoge eisen aan onze ogen door constant te wisselen tussen verschillende kijkafstanden, zowel professioneel als in onze vrije tijd. Verwen dus je ogen en ga voor een 2de paar brillenglazen dat naadloos aansluit bij jouw levensstijl.

Kies voor gespecialiseerde indoorglazen voor alle taken op korte afstand, zoals kantoorwerk of precisietaken.
Kan je niet kiezen tussen 2 prachtige monturen? Of wil je ook kunnen genieten van de zon met een zonnebril of een bril met meekleurende brillenglazen?
Ben je vaak onderweg en kies je voor extra rijcomfort met gespecialiseerde brillenglazen voor in het verkeer die een duidelijker zicht en beter contract bieden bij weinig licht of slecht weer.


Dankzij de najaarsactie van Hoya kan je genieten van 50% korting op een 2de paar multifocaal (bij gelijktijdige aankoop van een 1ste paar premium progressieve glazen met Hi-Vision LongLife coating).


Actie geldig van 1 oktober 2021 t.e.m. 31 december 2021.