Welkom bij
Optiek Elien!

Als opticien-optometrist help ik mensen met zin voor verandering in hun zoektocht naar die unieke bril waarmee ze niet alleen goed zien, maar ook gezien willen worden.

Het gamma brillen bestaat uit verrassende, originele merken die de modetrends vertalen naar hun eigen creativiteit en visie. Dit speelt mee in de keuze van een unieke bril. Jouw uitstraling is compleet met de perfecte balans tussen de gekozen bril en jouw persoonlijkheid en uiterlijke kenmerken. 

Je kan rekenen op mijn inzet, professioneel advies en eerlijke mening voor de keuze van je bril. Want...een bril kiezen doe je niet alleen.

Vanaf 24/02 starten ook de werken in de Kerkstraat (opbraak voetpaden) en vanaf 02/03 start de aannemer met de aanpassingswerken aan de nutsleidingen. De Kerkstraat is dan ook afgesloten voor het verkeer. Geen nood, wij zijn te voet bereikbaar!

PARKING

Indien parkeren moeilijk is op de Markt, kunnen jullie de parking van Optiek Elien opzoeken in het nieuwe wooninbreidingsgebied achter het gemeentehuis (op het einde van de René D'Huyvetterstraat). Toegang via de Brugstraat of via de Hedekensdriesstraat. Van hieruit kan je te voet over een wandelweg naar de Kerkstraat.

Er is ook parkeergelegenheid in de aanpalende wegen van de Kasteelstraat en de Nieuwstraat. Het Nieuw Plein blijft altijd bereikbaar en heeft een ruime parking.

Neem gerust contact met ons op indien je twijfelt over hoe je ons het best kunt bereiken tijden de werken!

Oogmeting

Nood aan een oogmeting? Bij Optiek Elien kan je terecht voor een professioneel oogonderzoek om je gezichtsscherpte en nodige correctie te bepalen. Maak online een afspraak.

Maak online een afspraak     Meer over oogmeting

Acties

Er zijn momenteel geen lopende acties.