Beste klant

Wij zijn blij jullie terug te mogen ontvangen in onze winkel!

Om onze service te kunnen behouden en gelijktijdig alles comfortabel en veilig te organiseren, werken we zoveel mogelijk op afspraak. Zo spreiden we het aantal mensen in de winkel en vermijden we wachttijden.

Uiteraard kan je ook gewoon langskomen tijdens de openingsuren voor een kleine herstelling of kan je ons steeds telefonisch contacteren voor advies op het nummer 09 310 48 70 of per mail naar info@optiekelien.be.

Tip: Kom maximum met 2 personen en neem bij voorkeur een mondmasker mee.

Mag je contactlenzen dragen?
Het dragen van contactlenzen blijft veilig. Daarbij zijn een aantal zaken belangrijk:

  • - De handen goed wassen is essentieel bij het inzetten en uithalen van contactlenzen. Was zorgvuldig en grondig je handen met water en zeep en wrijf ze droog met een papieren handdoek.
  • ​- Dragers van daglenzen moeten hun daglenzen na elk gebruik weggooien. Dragers van maandlenzen moeten de lenzen iedere avond reinigen en desinfecteren.
  • - Stop met het dragen van contactlenzen wanneer je ziek bent, dit in overeenstemming met de richtlijnen voor andere soorten ziekten.
Contactlenzen veilig bij jou aan huis geleverd
Om te zorgen dat je zo goed en veilig mogelijk je contactlenzen en vloeistoffen ontvangt, voorzien wij gratis levering aan huis.

Wil je meer informatie of een bestelling plaatsen?

Bel ons op 09 310 48 70 of stuur een e-mail naar info@optiekelien.be.
Ben je reeds lensklant bij Optiek Elien, ga dan naar Lenzen bestellen en vul het formulier in.
We beantwoorden je mail zo snel mogelijk.


Vergeet niet: Je kan ons steeds (vrijblijvend) telefonisch of per mail contacteren voor vragen, advies en bestellingen.

Vriendelijke groet
Elien

Welkom bij
Optiek Elien!

Als opticien-optometrist help ik mensen met zin voor verandering in hun zoektocht naar die unieke bril waarmee ze niet alleen goed zien, maar ook gezien willen worden.

Het gamma brillen bestaat uit verrassende, originele merken die de modetrends vertalen naar hun eigen creativiteit en visie. Dit speelt mee in de keuze van een unieke bril. Jouw uitstraling is compleet met de perfecte balans tussen de gekozen bril en jouw persoonlijkheid en uiterlijke kenmerken. 

Je kan rekenen op mijn inzet, professioneel advies en eerlijke mening voor de keuze van je bril. Want...een bril kiezen doe je niet alleen.

Na een korte onderbreking werden de werken in de Kerkstraat op 7 mei hervat (opbraak rijweg). De Kerkstraat blijft dan ook afgesloten voor het verkeer. Geen nood, wij zijn te voet bereikbaar!

PARKING

Indien parkeren moeilijk is op de Markt, kunnen jullie de parking van Optiek Elien opzoeken in het nieuwe wooninbreidingsgebied achter het gemeentehuis (op het einde van de René D'Huyvetterstraat). Toegang via de Brugstraat of via de Hedekensdriesstraat. Van hieruit kan je te voet over een wandelweg naar de Kerkstraat.

Er is ook parkeergelegenheid in de aanpalende wegen van de Kasteelstraat en de Nieuwstraat. Het Nieuw Plein blijft altijd bereikbaar en heeft een ruime parking.

Neem gerust contact met ons op indien je twijfelt over hoe je ons het best kunt bereiken tijden de werken!

Oogmeting

Nood aan een oogmeting? Bij Optiek Elien kan je terecht voor een professioneel oogonderzoek om je gezichtsscherpte en nodige correctie te bepalen. Maak online een afspraak.

Maak online een afspraak     Meer over oogmeting