Oogmeting

Nood aan een oogmeting? Bij Optiek Elien kan je terecht voor een professioneel oogonderzoek om je gezichtsscherpte en nodige correctie te bepalen. Maak online een afspraak.

Maak online een afspraak     Meer over oogmeting

Brillen

Ben je op zoek naar brillen in Nazareth en omstreken? In het pittoreske Kruishoutem bevindt zich de meest klantvriendelijke optiekzaak van de Vlaamse Ardennen, namelijk optiek Elien. Als opticien-optometrist help ik mensen met zin voor verandering in hun zoektocht naar die unieke bril waarmee ze niet alleen goed zien, maar ook gezien willen worden.

Heb je interesse in onze brillen?
Maak een afspraak


Een ruim aanbod aan brillen

Het gamma brillen bestaat uit verrassende, originele merken die de modetrends vertalen naar hun eigen creativiteit en visie. Dit speelt mee in de keuze van een unieke bril. Jouw uitstraling is compleet met de perfecte balans tussen de gekozen bril en jouw persoonlijkheid en uiterlijke kenmerken. Naast gewone brillen vind je bij mij ook zonnebrillen terug. Zo kan je je ogen uitstekend beschermen tegen het zonlicht. Misschien ben je wel een fervent sporter? Ook dan sta ik voor je klaar met sportbrillen van topkwaliteit. Heb je misschien nood aan een oogmeting? Bij Optiek Elien kan je ook terecht voor een professioneel oogonderzoek om je gezichtsscherpte en nodige correctie te bepalen. Zo kan je brillen kopen die naadloos aansluiten bij de noden van je ogen.


Krijg professioneel advies op maat

Je kan rekenen op mijn inzet, professioneel advies en eerlijke mening voor de keuze van je bril. Want een bril kiezen doe je niet alleen. Om jouw bezoek op een rustige manier te laten verlopen, werken wij bij voorkeur op afspraak. Zit je met nog andere vragen, aarzel dan niet contact met me op te nemen. Ik ben er om jou te helpen.