✓ Belgische merken

✓ Oogmetingen

✓ Eigen Atelier

Julbo-zonnebril

Heb jij altijd al een Julbo-zonnebril in bezit willen hebben om te kunnen stoefen bij je vrienden in Nazareth of Waregem? In Kruishoutem kan je er een kopen bij Optiek Elien. Een zonnebril van Julbo biedt jou ondersteuning in alle activiteiten. Julbo-zonnebrillen zijn voor elke sport anders, zodat ze optimaal aangepast zij naan de noden van de sport.


Heb je interesse in onze Julbo-zonnebrillen brillen?
Maak een afspraak

Stijlvol en veilig met een Julbo-zonnebril

Doordat een zonnebril van Julbo volledig aangepast is aan de sport van jouw keuze, kan je ook veel veiliger sporten. De zonnebril zal minder makkelijk afvallen dan eender welke andere zonnebril en zal ook voor meer comfort zorgen tijdens het sporten. In onze brillenwinkel kan je verschillende zonnebrillen van Julbo terugvinden. Naast een Julbo-zonnebril, kan je bij ons ook Serengeti-zonnebrillen kopen. De ontwerpen van dat Amerikaanse bedrijf zijn iets hipper, maar wel minder gefocust op sport. Wanneer je echt op zoek bent naar een zonnebril om comfortabel mee te kunnen sporten, koop je beter een zonnebril van Julbo. Ben je niet echt op zoek naar een zonnebril, maar ben je wel geïnteresseerd in andere creaties voor je ogen? Neem dan eens een kijkje bij onze andere producten.

Sport zonder zorgen

Een Julbo-zonnebril is dus ideaal voor elke sporter die vaak te maken krijgt met zon in de ogen. De bril past perfect bij de sport die jij wil beoefenen en zal dus ook voor maximaal comfort zorgen. Je zal er geen last van ondervinden, integendeel, het zal je juist een voordeel geven tegenover je tegenstanders die geen zonnebril van Julbo bezitten. Voor meer informatie over ons aanbod, vul je best even het contactformulier in. Zo kunnen wij jouw concrete vragen beantwoorden met onze professionele kennis.

Maak een afspraak