✓ Belgische merken

✓ Oogmetingen

✓ Eigen Atelier

Lunor-brillen

Bij Optiek Elien werken we enkel met de beste merken en daarom bevat onze collectie ook Lunor-brillen. Lunor is een Duits merk gevestigd in het noorden van het Zwarte Woud. Ze vervaardigen al hun monturen met de hand en laten zich helemaal inspireren door de natuur van hun locatie.


Heb je interesse in onze Lunor-brillen?
Maak een afspraak

Alle Lunor-brillen zijn uniek

Doordat de brillen van Lunor vervaardigd worden met de hand, is elke bril uniek. Elke bril wordt eerst nauwkeurig gecontroleerd vooraleer die de fabriek verlaat, waardoor de kwaliteit zeker gegarandeerd is. Doordat Lunor-brillen niet met machines gemaakt worden, is de precisie waarmee gewerkt kan worden iets minder, maar daartegenover staat wel de menselijke toets die de brillen krijgen. In onze winkel vind je brillen voor zowel mannen als vrouwen. Dat is niet anders met de Lunor-brillen in onze collectie. Dat kan je alvast eens ontdekken in onze catalogus. Een ander brillenmerk in onze collectie dat hun brillen met de hand vervaardigd is Mykita. Dat is een Duits merk gevestigd in Berlijn. Zij ontwerpen hippe brillen die bij elk gezicht passen.

Koop een bril met uitstraling

Doordat wij een ruim aanbod aan verschillende merken en soorten brillen hebben, is het belangrijk dat je het juiste advies krijgt. Kom langs in onze brillenwinkel in Kruishoutem voor professioneel advies en meer informatie over onze collectie Lunor-brillen. Maak telefonisch een afspraak via het nummer +32 9 310 48 70 en dan kunnen we samen de bril uitkiezen die aan al jouw wensen voldoet.

Maak een afspraak