✓ Belgische merken

✓ Oogmetingen

✓ Eigen Atelier

Monoqool-brillen

Voor authentieke Deense Monoqool-brillen moet je in Kruishoutem zijn. Bij Optiek Elien hebben we verschillende brillen van het Deense merk Monoqool. Dat merk lanceerde in 2013 één van de eerste brillencollecties met 3D-geprinte monturen. De monturen zijn echter niet vederlicht en mogen daarnaast ook met recht en rede supermodieus en heel vooruitstrevend genoemd worden.


Heb je interesse in onze Monoqool-brillen brillen?
Maak een afspraak

Monoqool-brillen worden over de hele wereld geprezen

Brillen van Monoqool combineren matte, titanium frames in neutrale of net heel uitgesproken kleuren met een hippe vormentaal. De meest opvallende kleur uit de collectie is ongetwijfeld mosterdgroen, één van de trendkleuren van 2017. Ook de ronde, fijne vorm van de brilmonturen is tegenwoordig een trend. Dat zorgt ervoor dat Monoqool-brillen ook altijd heel stijlvol zijn. Bovendien kan je jouw gekozen bril ook laten bijslijpen in onze brillenwinkel. Wij kunnen van jouw prachtige Monoqool-bril een handige multifocale bril maken. Zo kan je tijdens elke activiteit profiteren van je aankoop.

 

Duidelijk toekomstdoel

Monoqool heeft een duidelijk doel voor de toekomst, namelijk brillen voor mannen en vrouwen ontwikkelen die voor de volle 100 % personaliseerbaar zijn. Zo krijgen ze momenteel wereldwijd lof voor hun brillen die voorzien zijn van een schroefloos scharnier. Op die manier hopen ze steeds dichter bij hun doel te komen.
 

Ga voor een ultiem Deens design

Er is een groot aanbod aan Monoqool-brillen. Daarom kan je je door ons laten adviseren en inspireren om een bepaalde bril te kiezen. Wil je meer weten over ons en onze producten? Maak een afspraak of neem contact met ons op. Je kan ons bereiken op het e-mailadres info@optiekelien.be of op het telefoonnummer +32 9 310 48 70.

Maak een afspraak