✓ Belgische merken

✓ Oogmetingen

✓ Eigen Atelier

Multifocale brillen

Ben je op zoek naar een optieker die multifocale brillen maakt in regio Nazareth? Optiek Elien is gevestigd in Kruishoutem, op een boogscheut van Nazareth. Bij ons kan je een multifocale bril kopen die perfect op jouw maat gemaakt is. Zo hoef je geen verschillende brillen meer te hebben om een boek te lezen en naar tv te kijken.


Heb je interesse in onze multifocale brillen?
Maak een afspraak

Multifocale brillen maken je leven eenvoudiger

Ben je het beu om altijd van bril te moeten wisselen voor of na het lezen? Kom bij ons je multifocale bril kopen en heb daar geen last meer van. Wij zorgen ervoor dat de glazen perfect aangepast zijn aan jouw noden, zodat je jouw bril voor alles kan gebruiken. Doordat wij de glazen van onze multifocale brillen zelf slijpen, kan die perfect aangepast worden aan jouw voorkeur. In onze brillenwinkel werken wij met verschillende gerenommeerde merken waarvan je een montuur kan kopen voor je multifocale bril. Het Deense merk Monoqool maakt gebruik van 3D-printing, maar garandeert wel nog steeds duurzaamheid. De Duitse merken in onze collectie vervaardigen al hun monturen met de hand. Mykita heeft een atelier in Berlijn en voorziet ons van hippe designs die nergens misstaan. Lunor bevindt zich in het noorden van het Zwarte Woud en laat zich dan ook inspireren door de prachtige natuur daar. Van elk montuur dat zij aanbrengen, kunnen wij multifocale brillen maken.

Doe alles wat je wil zonder problemen

Wanneer je beslist om een multifocale bril te kopen, zal je hele leven vergemakkelijken. Zo hoef je niet meer van bril te wisselen voor en na elke activiteit. Je zal alles perfect kunnen zien met de multifocale bril die je bij ons kan kopen. Maak een afspraak met een specialist en kom langs tijdens onze openingsuren om alles in orde te brengen. Boek je afspraak telefonisch via het nummer +32 9 310 48 70 of stuur een e-mail naar info@optiekelien.be.

Maak een afspraak