✓ Belgische merken

✓ Oogmetingen

✓ Eigen Atelier

Mykita-brillen

Mykita-brillen brengen Berlijn naar onze winkel in de regio Waregem. Mykita is een bedrijf dat brillen fabriceert in een historisch gebouw in het hartje van Berlijn en haalt daar ook zijn inspiratie voor de ontwerpen. Mykita combineert voor het maken van zijn brillen handwerk met geavanceerde technologie.


Heb je interesse in onze Mykita-brillen brillen?
Maak een afspraak

Mykita-brillen herken je aan hun design en esthetiek

Mykita hecht heel veel belang aan design en esthetiek, wat ook een van de redenen was voor Optiek Elien om voor dat merk te kiezen. In onze brillenwinkel in Kruishoutem kan je de Mykita-brillen meteen herkennen in de etalage. Ze leggen vooral de focus op de ontwikkeling van hun materialen en contouren, en laten zo hun logo en andere overbodige tierlantijntjes achterwege. Zo kan iedereen mateloos genieten van zijn of haar bril. Een ander Duits merk in ons assortiment is Lunor. Zij vervaardigen hun brillen 100 % met de hand. Zij zijn gevestigd in het noorden van het Zwarte Woud en worden dan ook geïnspireerd door de natuur waarin zij zich bevinden. Mykita-brillen hebben een stedelijker design en worden dan ook gezien als hipper. Ze hebben natuurlijk ook weinig keuze in een hippe modestad zoals Berlijn.

Maak gebruik van onze expertise

Bij de juiste bril kiezen, komt veel kijken. Het montuur moet natuurlijk passen op je hoofd, maar de glazen moeten ook aangepast zijn aan jou, bijvoorbeeld wanneer je glazen op sterkte nodig hebt. Wij zorgen ervoor dat elke bril precies is wat je nodig hebt. Je kan bij ons tevens een oogmeting laten doen, zodat we je zeker met de juiste sterkte naar huis sturen. Dat kan natuurlijk ook allemaal toegepast worden op Mykita-brillen zodat je jouw favoriete design niet moet laten liggen. Vul het contactformulier in voor meer informatie en plan een afspraak in voor ons professioneel advies.

Maak een afspraak