✓ Belgische merken

✓ Oogmetingen

✓ Eigen Atelier

Serengeti-zonnebril

De Serengeti-zonnebril garandeert een perfect zicht in alle weersomstandigheden die kunnen voorkomen in Nazareth, Waregem of Kruishoutem, waar Optiel Elien gevestigd is. De glazen met ingebouwde contrastverhogende Spectral Control filter verdonkeren of verhelderen automatisch in functie van het licht. Ze verminderen de lichtsterkte en behouden het natuurlijke evenwicht van de kleuren, met volledige weergave van alle details.


Heb je interesse in onze Serengeti-zonnebrillen brillen?
Maak een afspraak

Het verhaal van de Serengeti-zonnebril

Het verhaal van de Serengeti-zonnebril begon niet in Waregem, maar in de Verenigde Staten toen in 1877 een lens met verbeterde mechanische en thermische duurzaamheid uitgevonden werd. Nadien werd die lens nog helemaal op punt gezet en werden er bijkomende uitvindingen gedaan zoals de fotochrome en Special Control technieken. Die leidden Serengeti in 1982 uiteindelijk tot hun eerste zonnebril. Die technieken zorgen er mee voor dat een Serengeti-zonnebril selectief het irriterende blauwe licht filtert en de drager een nagenoeg reflectievrij beeld en totale bescherming tegen uv-stralen biedt. Het ruime assortiment aan zonnebrillen met comfortabele monturen van Serengeti kan met glazen op sterkte worden voorzien.

Innovatieve zonnebrillen

Alle brilmerken in onze brillenwinkel in Kruishoutem worden gekenmerkt door innovatie, maar op het vlak van zonnebrillen springen Serengeti en Julbo erbovenuit. Die laatste fabriceert zonnebrillen die specifiek aangepast zijn aan verschillende sporten. Zo kan je tijdens elke activiteit comfortabel een zonnebril dragen en heb je er geen last van.
 

Kies voor professioneel advies

Bij ons kan je altijd rekenen op professioneel advies en een eerlijke mening over al onze producten. Met een Serengeti-zonnebril kan je niets fout doen, maar er zijn natuurlijk altijd brillen die jou beter staan of net minder. Maak een afspraak bij ons en zo kunnen we samen ontdekken wat het beste bij jou past. Je kan je afspraak telefonisch boeken via het nummer +32 9 310 48 70 of stuur een e-mail naar info@optiekelien.be.

Maak een afspraak